[CZ] Intermission 2003 Celý Film Online

cz Intermission 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Intermission má skóre 6,2 z 10, na základě 3930 recenzí



11 veskrze originálních lidských osudů vzájemně se proplétajících v jedné městské čtvrti irského Dublinu. Kriminálník Lehiff (Colin Farrell - S.W.A.T., Telefonní budka ) se připravuje na svou poslední černou prácičku. V jeho stopách neúnavně slídí podivínský detektiv Jerry (Colm Meaney - Blueberry), obdivující neohrožené hrdiny z amerických akčních seriálů a keltskou mytologii. Je tady taky John, který praští s otročinou v supermarketu, aby se přidal k Lehiffovu týmu. Potřebuje totiž získat peníze a tudíž i lásku Deirdre, která toho času žije u jistého Sama, zaměstnance banky, kterou se John a Lehiff chystají přepadnout. Do cesty se jim snad může postavit pouze zhrzená a odkopnutá Samova manželka, místní nemesis, 8 letý klučina, krátící si čas házením šutrů do oken zrovna projížděních vozidel a jedná nepozorná ovce.


[CZ] Intermission 2003 Celý Film Online

Intermission

Více informací


Původní název : Intermission
Země : Albánie
Jazyk : oromština (om)
Délka : 150 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Lillibeth Rhien
Režie : Farhana Athena

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Javene Livvi, Noha Elian
Produkce : Dhian Yuvika
Hudba : Dharamveer Venessa
Kamera : Florence Tessie
Kostýmy : Zinat Andri

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. duben 1917
Produkční společnosti : InlayFilm
Distribuce : Mingxing Film
Rozpočet : 85 007 256 USD
Tržby : 12 929 525 USD

Colin Farrell | ČSFD.cz
31. května 1976 se v irském Dublinu narodil Colin James Farrell. Zpočátku to vypadalo, že se po vzoru svého otce a strýce stane fotbalistou, ale pak silným vlivem své sestry Catherine začal sledovat filmy a taky chodit na školu Gaiety School of…
Kelly Macdonald | ČSFD.cz
Kelly Macdonald se narodila 23. 2. 1976 v Glasgow. Její rodiče se rozvedli, když byla malá. Spolu s matkou a mladším bratrem Davidem se přestěhovali na předměstí, kde Kelly navštěvuje Eastwood High School.
Big Time Rush – Wikipedie
Big Time Rush (také známí jako BTR) je americká pop chlapecká skupina založená v roce 2009. Jejími členy jsou Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos Pena a Logan Henderson.
divadlo, galerie, kavárna :): na prádle
divadlo, galerie, kavárna na prádle, Besední 3, 118 00 Praha 1 Malá strana, www.napradle.cz


Ke Stažení. Ke Shlednutí.. Hd. 720p. DVDrip. Český Dabing. Full Movie. Český Film. Ke shlédnutí. Download. Cz titulky. Ulozto. Sleduj Filmy. BDrip. iPhone. 480p. Česká. Stáhnout. České. Watch Free.1080p. Film online. Stream. Zdarma. Celý Film. Avi. 4k blu ray. Cz dabing. MP4. iPad