[CZ] Diane Arbus: Příběh jedné obsese 2006 Celý Film Online

cz Diane Arbus: Příběh jedné obsese 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Diane Arbus: Příběh jedné obsese má skóre 6,4 z 10, na základě 2320 recenzí



Nicole Kidman a Robert Downey, Jr. předvádějí „pozoruhodné“ (Kenneth Turan, Los Angeles Times) herecké výkony v tomto smyšleném portrétu slavné fotografky Diany Arbus. Z okna svého bytu zahlédne osamělá žena v domácnosti Diane Arbus (Kidman) maskovanou postavu záhadného nového souseda (Downey, Jr.). Přitahována neodolatelnou zvědavostí se rozhodne získat jeho fotografii za každou cenu. Vstoupí do jeho bytu a tím se nevědomky vydá na cestu k umění, která jí byla souzena.(oficiální text distributora)


[CZ] Diane Arbus: Příběh jedné obsese 2006 Celý Film Online

Diane Arbus: Příběh jedné obsese

Více informací


Původní název : Diane Arbus: Příběh jedné obsese
Země : Honduras
Jazyk : vlámština
Délka : 161 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Gwenna Dmitrijs
Režie : Jemiah Oscar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amarah Kortney, Taj Nol
Produkce : Tulise Nazariy
Hudba : Kiarno Leondre
Kamera : Elnora Oneida
Kostýmy : Mikaylah Laraine

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. září 1986
Produkční společnosti : World Wide
Distribuce : Mingxing Film
Rozpočet : 99 959 953 USD
Tržby : 78 366 878 USD

Nicole Kidmanová – Wikipedie
Nicole Mary Kidman, nositelka Řádu Austrálie (* 20. června 1967, Honolulu, Havaj) je americko-australská herečka oceněná Oscarem.Po několika rolích ve filmu a televizi se stala slavnou rolí ve filmu Úplné bezvětří v roce 1989.
Biografie filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout 42 (2013) Film podle skutečné události popisuje příběh Jacka Roosevelta "Jackie" Robinsona (Chadwick Boseman), který se stal prvním černochem v historii, který kdy hrál nejvyšší americkou baseballovou soutěž Major League Baseball za tým newyorský Brooklyn Dodgers p
Robert Downey Jr. | ČSFD.cz
Robert Downey Jr. se narodil 4.4.1965 v Manhattanu, New York, USA. Mnoho lidí v tu dobu již jistě předpokládalo, že se po vzoru svých rodičů, režiséra Roberta Downeyho Sr. a herečky Elsie Downey, bude chtít věnovat filmu.
Robert Downey Jr. – Wikipedie
Robert John Downey Jr. (* 4. dubna 1965 New York) je americký herec, producent a zpěvák. K jeho nejvýznamnějším rolím patří ztvárnění Charlieho Chaplina ve snímku Chaplin (1992), za které si vysloužil nominaci na Oscara.
Romantické filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Moje krásná učitelka (2011) Oscarový Tom Hanks hraje v nové americké komedii LARRY CROWNE chlapíka středního věku, který díky ekonomické krizi ztratí práci.


Ke Stažení. Watch Free. Český Film. Film online. Cz titulky. 720p. Zdarma. České. Stáhnout. Full Movie. 4k blu ray. Hd. MP4. Ulozto.. Avi. iPad. BDrip.1080p. Cz dabing. Sleduj Filmy. iPhone. 480p. Česká. Ke shlédnutí. Stream. DVDrip. Český Dabing. Download. Ke Shlednutí. Celý Film