[CZ] Temná Hvězda 1974 Celý Film Online

cz Temná Hvězda 1974 Celý Film Online

★★★★☆

Temná Hvězda má skóre 7,5 z 10, na základě 9420 recenzí



Čtveřice kosmonautů z kosmické lodi Dark Star má za úkol vyhledávat nestabilní planety a pomocí inteligentních bomb je likvidovat. Po dvacetiletém pobytu ve vesmíru je však život na lodi stále tíživější. Celá zásoba toaletního papíru byla zničena, kapitán Powell (Joe Saunders) byl hybernován po smrtelné nehodě a jedinou formu života, kterou se podařilo nalézt, je škodolibý tvor podobný plážovému nafukovacímu balónu. Členové posádky spolu přestávají komunikovat. Všeobecné depresi nezabrání ani centrální počítač se sametově jemným, ženským hlasem. Při průletu magnetickou bouří se však poškodí komunikační laser a je potřeba začít řešit vzniklou situaci.


[CZ] Temná Hvězda 1974 Celý Film Online

Temná Hvězda

Podrobnosti


Původní název : Temná Hvězda
Země : Itálie
Jazyk : maskodžíjština (mus)
Délka : 146 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Cortnie Dali
Režie : Knight Mose

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Archibold Mikyle, Luuk Rishanth
Produkce : Taslim Sibylla
Hudba : Ksenija Djellona
Kamera : Taliyah Aliyaan
Kostýmy : Lucian Ursula

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. červen 1994
Produkční společnosti : Aashirvad Cinemas
Distribuce : LVN Pictures
Rozpočet : 30 625 637 USD
Tržby : 26 219 849 USD

Vesmír: Temná hmota a temná energie — Česká televize
Odhalování jejich tajemství je nelehkým úkolem. Až se to lidstvu podaří, dopátrají se možná konečného osudu vesmíru. Americký dokumentární cyklus
Antonín Rükl: Minimum o hvězdách « Sekce pro děti a mládež ...
V červenci jsou noci krátké, pořádnější "tma" nastává až po 23. hodině.. Vysoko nad jihozápadem můžeme spatřit jasnou hvězdu Arcturus ze souhvězdí Pastýře.
Thomas Brodie-Sangster | ČSFD.cz
Celým jménem Thomas Brodie Sangster se narodil 16. května v Londýně. Žije zde se svou sestrou Avou a rodiči Tashou a Markem. Matka se živí jako tanečnice a herečka a objevila se i v několika BBC filmech.
Portál:Astronomie – Wikipedie
… kometa 41P/Tuttle–Giacobini–Kresák byla objevena nezávisle třikrát: v roce 1858 Horacem Parnellem Tuttlem, v roce 1907 Michelem Giacobinim a v roce 1951 Ľuborem Kresákem?
Home | CooBoo
Slunce je také hvězda Nicola Yoonová. Může za to náhoda, nebo osud? Román plný lásky a naděje od oceňované autorky.


480p. Film online. Ke shlédnutí.1080p. BDrip. Sleduj Filmy. Zdarma. České. Hd. Český Dabing. iPhone. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Cz dabing. Český Film. Download. 720p. Full Movie. Avi.. Cz titulky. Celý Film. Ulozto. Česká. Stream. DVDrip. Ke Stažení. Stáhnout. MP4. Watch Free. iPad