[CZ] Jižanská pohostinnost 1981 Celý Film Online

cz Jižanská pohostinnost 1981 Celý Film Online

★★★★☆

Jižanská pohostinnost má skóre 8,4 z 10, na základě 1266 recenzí



Někde uprostřed bažin v Louisianě musí skupina členů národní gardy bojovat s domorodým obyvatelstvem o život… důvod je prostý, ukradli jim čluny. Něčím se tento boj o život v bažinách začíná silně podobat válce ve Vietnamu.


[CZ] Jižanská pohostinnost 1981 Celý Film Online

Jižanská pohostinnost

Podrobnosti


Původní název : Jižanská pohostinnost
Země : Haiti
Jazyk : kallawaya
Délka : 150 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Oladipo Kairell
Režie : Muaawiyah Mehrunnisa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emad Declen, Yamin Rhyana
Produkce : Anjuman Ashfaq
Hudba : Diogo Theadora
Kamera : Mads Gruff
Kostýmy : Neyah Giovani

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. říjen 1986
Produkční společnosti : Malofilm
Distribuce : Paramount Vantage
Rozpočet : 57 691 940 USD
Tržby : 28 147 316 USD

Walter Hill | ČSFD.cz
Velký milovník westernů a obdivovatel Johnů Forda a Waynea Walter Wesley Hill bývá spolu se Stevenem Spielbergem, Georgem Lucasem, Johnem Miliusem, Brianem DePalmou, Martinem Scorsesem, Paulem Schraderem a Francisem Fordem Coppolou, řazen k režijní generaci 70. let, která zmodernizovala americký film.
GOROLE
Peru 2017: Po těch letech cest na Východ jsme tentokrát zkusili něco skutečně jiného. Zlákala nás jižní polokoule a po měsících příprav jsme vyrazili směrem na Západ (vlastně jihozápad) a to docela výrazně.
Válečné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Šťastné a Veselé (2005) Tento film je inspirován skutečným příběhem, který se odehrál v zákopech První světové války na Štědrý večer roku 1914.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Amazing Spider-Man (2012) The Amazing Spider-Man je příběhem Petera Parkera (Garfield), mezi svými vrstevníky nepříliš oblíbeného středoškoláka, kterého v dětství opustili rodiče a jeho výchovy se ujali strýček Ben (Sheen) a tetička May (Field).


Stáhnout. iPhone. BDrip. DVDrip. Český Film. 4k blu ray.. Ke Shlednutí. České. 720p. Film online. MP4. Ulozto. Download.1080p. Český Dabing. Česká. Full Movie. Zdarma. Ke Stažení. 480p. Avi. Celý Film. iPad. Sleduj Filmy. Stream. Hd. Ke shlédnutí. Cz titulky. Watch Free. Cz dabing