[CZ] Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny 2013 Celý Film Online

cz Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny má skóre 5,7 z 10, na základě 7437 recenzí



O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav.


[CZ] Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny 2013 Celý Film Online

Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny

Podrobnosti


Původní název : Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
Země : Srí Lanka
Jazyk : navažština (nv)
Délka : 147 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Alaine Selby
Režie : Katie Ambrin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oaklan Sariah, Jeremiah Lev
Produkce : Saffiyyah Dajana
Hudba : Ruhan Jewell
Kamera : Shamiya Tayon
Kostýmy : Selen Angelyn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. květen 1931
Produkční společnosti : Lightstorm Entertainment
Distribuce : Sun Pictures
Rozpočet : 21 228 269 USD
Tržby : 98 653 469 USD

Rock the Kasbah online | Nejlepší filmy | Více než 4.000 ...
Richie Lanz (Bill Murray) se vždycky snažil být rockovým manažerem. Svého posledního zbývajícího klienta vezme na USO tour po Afghánistánu.
Rachelle Lefevre | ČSFD.cz
Rachelle Marie Lafevre se narodila 1. února 1979 v Kanadském Quebecu. Její otec je učitel angličtiny a matka psycholožka. Mluví francouzsky, studovala na Dawsnské Univerzitě a promovala na McGillské Univerzitě v oboru literatury.
Matt Dillon | ČSFD.cz
Miluje New York a svůj svérázný život, nechodí na rande s herečkami a nehraje ve víc filmech, než musí. Kdysi hvězda v rolích dospívajících problémových mladíků, později hollywoodský herec, kterého se nikdo neostýchá obsadit do komedií, dramat ani akčních thrillerů. Vysoký, štíhlý a příjemný Matt Dilon patří ...
Jana Páleníčková • Dabingforum.cz
Tak "Psa" jsem sehnal. Film je o dětech, které se dohodnou, že si přes zimní prázdniny zahrají na válku. Jedna parta si postaví pevnost ze sněhu a druhá ji dobývá.
Akční filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv - Sleduj ...
Shlédnout Resident Evil (2002) Tajemná společnost Umbrella Corporation, zabývající se genetickým výzkumem, provádí ve svých rozsáhlých podzemních laboratořích velice nebezpečné pokusy.


iPad. Cz dabing. České. 720p. Český Film. Cz titulky. Full Movie.. Ke shlédnutí. Download. BDrip. iPhone. Česká. Stream.1080p. DVDrip. Sleduj Filmy. Avi. 480p. Český Dabing. 4k blu ray. MP4. Stáhnout. Zdarma. Watch Free. Celý Film. Ke Stažení. Ulozto. Film online. Hd. Ke Shlednutí